Skip to content
Frigør din skabertrang på tegne- og malekursus i FOF Nordsjælland

Frigør din skabertrang

I løbet af fem dage op til påske, udforsker vi materialer og teknikker i et overdådigt udvalg.

Kæmpe akvarelpapir og masser af ustyrligt vådt i vådt teknik, blæk, akryl på lærred og papir, grafit på lækkert tegnepapir, guldblad og harrelim. Massevis af øvelser, der udfordrer og inspirerer. Tid til at gennemarbejde dine egne værker. Besøg af en croquis-model og introduktion til menneskekroppens proportioner.

"Spild ikke tid på at vente på inspiration. Begynd, og inspiration vil finde dig." - H. Jackson Brown Jr.

 Slip dine gamle male- og tegneoverbevisninger. På dette kursus spørger vi os selv “hvordan får jeg det bedst mulige ud af det?” Vi udforsker alle de teknikker, man muligvis ikke selv ville turde at kaste sig ud i og boltrer os i farver med det mål at skabe så meget som muligt.

Vi tager imod alle de motiver, der kommer frem, fordi de er en vigtig pejling på, hvad der er dine maleriske "guldæg". Her kan du blive vildere eller mere styret i din stil ved at udfolde kreativiteten i en ægte kunstnerisk proces, der ikke har andre mål end det at finde ind til sin egen udtryksform, uden at dømme den på forhånd. Kom, lad os være modige sammen.

Vi går i dybden med forskellige visualiseringsøvelser og arbejder intuitivt med at opfinde motiver til vores værker og til at lege med forskellige udførelsesmuligheder. Med disse øvelser stiller vi til sidst skarpt ind på, hvad der er din måde at male på, dine motiver og farvevalg med udgangspunkt i de personlige målsætninger du sætter i starten af kurset.

"Den kreative proces er en proces med overgivelse, ikke kontrol." - Julia Cameron

Information

  • Dato 03.04.2023-07.04.2023
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 41. 4.sal
  • Bemærkninger Inkluderet i prisen er 200 kr. til enkelte materialer. Underviser udsender liste med øvrige materialer man skal anskaffe inden kursusstart.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.04.2023 10:00-16:00 FOF Huset Helle Witte
2 Tirsdag 04.04.2023 10:00-16:00 FOF Huset Helle Witte
3 Onsdag 05.04.2023 10:00-16:00 FOF Huset Helle Witte
Se alle Se færre

Helle Witte