Skip to content
Salat vegetar retter

De fire årstider -mad efter sæson

De fire årstider -mad efter sæson

Drømmer du om at spise mere bæredygtigt og efter sæson? 
God mad efter årstidens råvarer var i gamle dag en selvfølge - i dag er det sund fornuft og super økonomisk og bæredygtigt.

Over fire gange fordelt på de fire sæsoner mødes vi på et madhold og laver 2-3-retters menuer efter de gode råvarer, der er i sæson netop nu. Vi kaster os både ud i lækre forretter, velsmagende hovedretter og delikate desserter. Vi laver med andre ord velsmagende mad, der kan inspirere til andre gode menuer man kan lave derhjemme. Samtidig får du indsigt og viden om sæsonernes råvarer og hvordan man bruger dem bedst.

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultaterne! 

Medbring: Medbring: Forklæde, karklud, viskestykke, en god køkkenkniv og 2-3 bøtter til eventuelle madrester.

Vi har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Se også vores andre kurser indenfor mad og vin her