Skip to content
Lær at lave kinesisk Dim Sum og sunde kinesiske retter på madkursus hos FOF Nordsjælland

Sundt liv med kinesisk Dim Sum

Sundt liv med kinesisk Dim Sum

Dim Sum, 点心 , er en kantonesisk ret som næsten er et kunstværk. Retten er traditionelt en kombination af kød, grøntsager og havdyr, men kan også laves helt vegetarisk. Den serveres ofte med te til. 

På denne workshop har vi et tema både lørdag og søndag, og lørdag fokuserer vi på, hvordan man laver Bao, de lækre dampede boller med fyld af kød og crispy grøntsager.

Søndagens tema er lækre dumplings og pandekager med rismel samt specielle saucer med kinesiske svampe med mere. Bagefter lærer vi at lave to retter, som både er sunde og lette. Til sidst spiser og hygger vi sammen om maden med kinesisk te.

Udover selve madlavningen, introducerer underviser med et kort foredrag også om kinesisk madkultur og specielle kinesiske urter, tofu, tørrede bønner og svampe.

Medbring et forklæde, en god kokkekniv og bøtter til eventuelle rester.