Skip to content
Sund madlavningskursus FOF

Vild mad - med mad sanket i naturen

Vild mad - med mad sanket i naturen

Lær at lave mad med ingredienser, der er hentet i naturen. Det er blevet populært at sanke i naturen. De københavnske restauranter har gjort det længe, men nu er det også på vej ud i de danske familier. Og det giver god mening. For der er så meget god mad, der kan hentes gratis i naturen.

På kurset lærer du at lave lækker mad med årstidens vilde grønne planter og frugter. Vi skal lave mad med ramsløg, brændenælder, løgkarse, mælkebøtter og meget meget mere. Vi laver mad af lækre råvarer og bruger tiden i køkkenet på at skabe udsøgte smagsoplevelser. Samtidig lærer du om planterne og deres egenskaber og forskellige smage. Så du går derfra med en masse viden, lækre opskrifter og forhåbentlig et stort gå-på-mod til selv at tage ud i naturen og sanke.

Husk: Forklæde og en beholder til evt. madrester.