Skip to content
Vin - italienske vin - vinsmagning - vinkurser

Vin og bobler

Vin og bobler

Er du fascineret af vinens kompleksitet og ønsker at uddybe din viden og nydelse af denne forførende drik? Vores kurser inden for vin og bobler inviterer dig til at udforske vinens kunst og videnskab på en underholdende og lærerig måde.

Uanset om du er nybegynder eller ønsker at finpudse dine færdigheder, dækker vores grundlæggende kurser alle aspekter af vinens verden. Lær om druesorter, vintyper og grundlæggende smagningsteknikker.

Smagsoplevelser og parring
Udforsk vinens kompleksitet gennem smagsprøver og parring med forskellige madvarer. Opdag hemmelighederne bag vellykkede vin- og madkombinationer og imponér dine gæster ved næste middagsselskab.

  • Italienske vine: Vi dykker ned i Italienske vine og lærer om de forskellige vinområder, imens vi smager på vinene undervejs.
  • Vinkursus for begyndere: På dette kursusforløb dykker vi ned i, hvorfor vine på forskellige druer og fra forskellige områder smager, ja, forskelligt. Vi holder os til det helt basale, hvor vi med nogle få grundbegreber bliver bevidste om, hvad vi skal smage efter og hvordan vi sætter ord på det – og forhåbentlig kender vi vores egen smag endnu bedre end da vi startede.
  • Bobblesmagning: Vi bliver præsenteret for forskellige typer bobler: Cava, Prosecco, Champagne, Franciacorta..Vi får styr på de forskellige typer af mousserende vin. Kan alt kaldes Champagne? Er det tilladt at lave mousserende vin ved at tilsætte kulsyre? Og hvad er autolyse? Spørgsmålene er mange, og det er svarene formodentlig også.