Skip to content
Vinkursus og foredrag om sydfransk vin hos FOF Nordsjælland

Vinene fra Sydfrankrig

For rigtig mange af os danskere er sommerferie lig med Sydfrankrig. Og til sommerferien hører sig jo gerne et godt glas vin.

På dette kursus vil vi dykke ned i de forskellige vintyper, som gør Sydfrankrig så fantastisk og mangefacetteret. Hvad end du er til et køligt glas rosé fra Provence, en krydret tår Côte du Rhône eller måske en sød Vin Doux Naturel, så vil der være noget for enhver smag, når vi gør os klogere på de gængse vine fra området.

Vi smager også specialiteter, som gør området unikt. Har du f.eks. hørt om rødvin fra Corbieres eller hvid Châteauneuf du Pape?

Medbring 2 vinglas, så du kan sammenligne undervejs.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.05.2023 19:00-21:00 FOF Huset Mathias Winther Petersen
2 Torsdag 25.05.2023 19:00-21:00 FOF Huset Mathias Winther Petersen
3 Torsdag 08.06.2023 19:00-21:00 FOF Huset Mathias Winther Petersen
Foredragsholder

Mathias Winther Petersen

Mathias er uddannet sommelier og har flere års erfaring fra den københavnske vinscene, herunder fra import, salg og restaurationsmiljøet.

Til daglig videreuddanner han sig på WSET Level 4 Diploma in Wines, som er blandt de største og mest anerkendte vinuddannelser i verden.

Mathias arbejder ved siden af sine studier i Irma, så han er vant til at formidle vin til folk på alle niveauer, og han går meget op i at gøre læren om vin let forståelig og inkluderende for alle.