Skip to content
Gå til Tai Chi i FOF

Qi Gong og bindevæv - workshop

Qi Gong er en blid men samtidig kraftfuld form for bevægelse, og arbejdet med disse øvelser er vældigt fint i forhold til at få ro, ikke bare i kroppen, men også i hovedet.

Vi arbejder vi med en række Qi Gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem med fokus på åndedrættet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.11.2022 12:30-14:00 FOF Huset Mabel Kernn
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: "Min passion er blevet mit arbejde. Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed, og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat."