Skip to content
Gå på kursus i Tai Chi og meditation hos FOF Nordsjælland

Tai Chi og meditation

Tai Chi udspringer af en gammel kinesisk kampkunst, der giver dig større fleksibilitet, balance og forbedrer din styrke.

De forskellige Tai Chi-øvelser giver både et større mentalt og fysisk velvære og styrker hurtigt kredsløb, åndedræt og immunforsvar.

Meditationsøvelser er et effektivt supplement til forståelse af de små forandringer, der skal til for at lære Tai Chi. Disse udgør ca. 20-30 min. som afslutning på de fysiske øvelser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 23.09.2022 09:00-10:30 Fredensborg Bibliotek Nils Gade Brander
2 Fredag 30.09.2022 09:00-10:30 Fredensborg Bibliotek Nils Gade Brander
3 Fredag 07.10.2022 09:00-10:30 Fredensborg Bibliotek Nils Gade Brander
Se alle Se færre
Underviser

Nils Gade Brander

Nils Branner har arbejdet med IT i over 30 år. Han har derudover studeret og udøvet taiji quan, qi gong og meditation i teori og praksis i over 30 år og har undervist i samme i 20 år.

Han er uddannet ved Københavns Universitet i bl.a. webprogrammering, digitalt design med speciale i digitaliseringens indflydelse på borger og samfund, samt klassisk kinesisk sprog og kultur.

Nils har i sin karriere arbejdet med næsten alle aspekter af IT, både indenfor software og hardware. Igennem de sidste mange år har et hans primære fokusområder været ordentlig og sikker håndtering af personlig digital data, sikker brug af internettet og alternative digitale løsninger for den almindelige bruger. 

Igennem årene har Nils haft æren af at studere under en række mestre og dygtige lærere indenfor taiji, qi gong, meditation såvel som traditionel kinesisk medicin. De seneste 16 år har Nils levet i Kina, hvor han også har fungeret som underviser og foredragsholder indenfor taiji, qi gong og meditation.