Skip to content
Dyrk dansemotion hos FOF Nordsjælland

Dans dig glad

Dans dig glad

Kom og vær med, når vi danser, vrikker med numsen og har det sjovt til forskellige musikgenrer – hver især og så alligevel sammen. Hvis du godt kan lide at danse til god musik og har mod på at lære teknikken bag forskellige stilarter inden for dans, så er holdet her noget for dig.

Vi varmer altid kroppen op og slutter af med let udstræk, men det meste af tiden danser vi og lærer nye trin og kombinationer. Du får afprøvet mange forskellige danse så som twist, disco og salsa, og undervejs har vi også fokus på tællinger, rytme, balance og smidighed. Så kom og bevæg kroppen til glade rytmer og lær dansetrin og enkle serier til god musik. 

Holdet er individuel dans, ikke pardans. Programmet tilpasses deltagerne, så alle kan være med, og du behøver ikke at have danseerfaring, bare du kan lide at bevæge dig til god musik – til gengæld er der garanti for, at du starter ugen med ny energi og godt humør. 

Hvis du er i tvivl, om holdet er det rette for dig, så er du velkommen til at kontakte underviser Marianne Bentzen på tlf. 26700654.