Skip to content
Varmtvandstræning i FOF

Varmtvandstræning - øvede

Træn din krop i varmtvandsbassin og få styrke, kondition, bevægelighed og balance – samt smil på læben. Varmtvandstræning for øvede er med lidt højere tempo og større belastning.

Ved vandgymnastik vil opdriften støtte og bære kroppen. Det muliggør øvelser, hvor svage led og muskler styrkes effektivt uden overbelastning. Derfor er vandgymnastik ideelt for personer med forskellige bevægelsesvanskeligheder i kroppen, men også personer med knogleskørhed har gavn af vandtræning.

Alle muskler bliver trænet og smidiggjort, og varmtvandsbassintræning er fantastisk til at træne stabilitet og balance.

Der undervises på små hold, hvor der tages individuelle hensyn til bevægehandicap. Kursisterne skal underskrive en handicaperklæring for berettigelse til at deltage på holdene.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.02.2023 13:25-14:10 Strandlund (Bassin) Victoria Nerozia
2 Torsdag 09.02.2023 13:25-14:10 Strandlund (Bassin) Victoria Nerozia
3 Torsdag 23.02.2023 13:25-14:10 Strandlund (Bassin) Victoria Nerozia
Se alle Se færre
Underviser

Victoria Nerozia

Victoria er uddannet fysioterapeut og yogalærer, og hun leverer effektiv og inspirerende træning med stor viden og humor.

Et forløb ved Victoria har fokus på kropsbevidsthed, smidighed, styrke og balance. De forskellige vejrtrækningsteknikker og neurogymnastik, som anvendes under træning, styrker lungekapacitet, aktiverer og synkroniserer hjernen, mindsker stress og styrker immunforsvaret.

Victoria udbyder alt fra gigt-, ryg-, balance- og stabilitetstræning over styrketræning til træning i varmtvandsbassin m.m.