Skip to content
Styrke og konditionstræning for mave og krop i FOF Nordsjælland

Den stærke mave og koordinerede krop - for kvinder

Holdet er for alle kvinder, der vil bygge grundlaget for en koordineret krop, en flad mave samt en rank kropsholdning. Der er fokus på balance, koordination, smidighed og styrketræning med egen kropsvægt. 

En typisk undervisning foregår med simple bevægelsesmønstre i forskellige tempi, mens vi står og går. Et bevægelsesmønster kunne bestå af stående maveøvelser sammen med øvelser, der kan give dine arme et atletisk udseende. Det vil sige, at vi træner både kondition på en skånsom måde og øver koordination af arme og ben. Brug af gulvøvelser er begrænsede, og vi løber ikke på dette hold. 

Der kræves ingen forudsætning andet end motivation, da vi starter med lette styrke- og konditionsøvelser og udvikler os sammen gradvist. Alle øvelser bliver forklaret og gennemgået.

Vil du have en atletisk krop, så er dette hold måske noget for dig. Her bliver der både sved og latter, da det ikke altid let at koordinere arme og ben!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 31.01.2023 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
2 Tirsdag 07.02.2023 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
3 Tirsdag 21.02.2023 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
Se alle Se færre
Underviser

Olga Rybarchuk

Olga Rybarchuk er DIF diplomuddannet styrke- og fysisk træner. Hun har syv års erfaring med at undervise i step, cirkeltræning, stram op, Pilates og personlig træning.

Hun elsker sit fag og brænder for at hjælpe dem, som kan bruge hendes viden.