Skip to content
Slag, spark og styrketræning hos FOF Nordsjælland

Slag, spark og styrketræning for voksne

Slag, spark og styrketræning for voksne

Det er sjovt og udfordrende at arbejde med balance, koordination, smidighed og styrketræning. Undervisningen er med inspiration fra kampsportens verden.
En typisk undervisning indeholder styrketræning med egen kropsvægt samt slag, spark, parader og åndedrætsteknikker under kontrolleret bevægelse (ikke løb). Fordybelse, gentagelse og finjustering er i centrum. 

Målet med undervisningen er at blive velkoordineret og stærk. Vi kæmper ikke mod hinanden, men afprøver slag og spark både sammen og hver for sig. Du behøver ikke at have prøvet nogen former for kampsport før. Alle kan være med. Holdet er for begyndere, så alle teknikker og øvelser bliver gennemgået trin for trin.

Undervisningen er ikke bygget op efter at passe til musik, men har fokus på kampens rytme. Så her behøver du ikke kunne følge komplicerede takter og beats.

Vil du udfordre din styrke, balance og koordination, så er dette hold måske noget for dig. Her bliver der både sved og latter – for det er ikke altid let at koordinere arme og ben.