Skip to content
Motion for nakke og skulder hos FOF

Ha' det godt med nakke og skuldre - workshop

Praktisk workshop, der efter gennemgang af nakkens og skuldrenes biomekanik og samarbejde mellem disse, vil indeholde bevægelighedsøvelser, balance og konkrete styrke- samt udspændingsøvelser af de forskellige muskelgrupper.

Du vil opleve, hvilken forskel det gør for kroppen og dens bevægelser at have en god fornemmelse og frihed i nakke- og skulderregion, hvor du vil mærke bedre kontakt til dine muskler.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.11.2022 09:00-10:30 FOF Huset Mabel Kernn
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: "Min passion er blevet mit arbejde. Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed, og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat."