Skip to content
Yogakurser hos FOF Nordsjælland

Fordybelse og forkælelse med yoga, Pilates og Qi Gong - TOWN RETREAT

Fordybelse og forkælelse med yoga, Pilates og Qi Gong - TOWN RETREAT

En weekend for dig, der har lyst til at afprøve disse bevægelsesformer eller som trænger til fordybelse, ro og forkælelse. 

Med de tre bevægelsesformer, der komplimenterer hinanden vældigt fint, vil du mærke bedre bevægelighed, styrke, balance, centrering, energi og kontakt til dit åndedræt. Du vil stifte bekendtskab med både Hatha yoga og Yin Yogaen, de klassiske Pilates øvelser samt de stående og gående Qi Gong øvelser. Vi vil have fokus på åndedrættet og afspænding af krop og sind, ligesom du vil ligge lidt længere i de meditative yin yoga stræk og herigennem mærke effekt af disse samt kontakten til dit bindevæv. 
Med Hatha yogaen arbejder vi med de klassiske yogastillinger, hvor du opnår styrke, fleksibilitet, smidighed og fokus, og bringer hermed kroppen i bedre balance. Øvelserne udføres korrekt og anatomisk forsvarligt med fokus på vejrtrækningen og med plads til individuelle behov. Den unikke kropsbevidsthed, som yogaen giver, gør at du bliver bedre til at reagere sundt på kroppens signaler, og i det daglige opnår mere energi og velvære. 
Den blide og meditative Yin yoga arbejder med kroppens bindevæv, og her vil du typisk ligge i stillingerne 3-5 minutter. Vi bevæger os mindfuldt ind og ud af stillingerne, og du vil mærke en øget fleksibilitet i kroppen. Med denne praksis vil du forbedre din evne til at koncentrere dig, da øvelserne giver dig tid til at overgive dig til stilheden, roen og tyngdekraften, de dybe stræk og det rolige åndedræt. 
Pilates er et effektivt træningssystem, som styrker og træner din muskulatur og giver en bedre balance og kropsholdning. Stræk, smidighed, koordination, balance og bedre bevægelighed er også nogle af grundelementerne i denne klassiske træningsform med fokus på at optræne og bruge bækkenbund og kernemuskulaturen optimalt. 
Qi Gong kaldes også meditation i bevægelse. Øvelserne udføres stående og i langsomt tempo og er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse. Arbejdet med kroppen er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet. 

En weekend med ren forkælelse og fordybelse til krop, sind og sjæl, for alle uanset om du har prøvet yoga, Pilates eller Qi Gong før.

Du kan gå til yoga i Allerød, Charlottenlund, Farum, Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hørsholm, Snekkersten og Værløse. 

Se alle vores mange yogahold her