Skip to content
Oplev foredraget "Liv og luft" med Simon Krohn 2023

Simon Krohn - Liv og luft

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker dit sind. Hvis du trækker vejret uharmonisk, skaber det uro indeni, og denne uro gør vejrtrækningen anspændt. Du kan med andre ord blive fanget i en ond cirkel, hvor vejrtrækningen fastlåser dig i en ubehagelig tilstand.

I 2.500 år har de indiske yogier været bevidste om denne sammenhæng, og de indså hurtigt, at det er umuligt at opnå indre ro og frihed, så længe vejrtrækningen var anspændt. Derfor udviklede de en række teknikker, der har til formål at skabe fred indeni og hjælpe vejrtrækningen til at flyde frit.

I dette underholdende foredrag forklarer Simon Krohn, hvorfor vejrtrækningen er essentiel, hvis du ønsker at skabe fred og harmoni i sindet og få mere energi i kroppen. I løbet af foredraget deler han sine bedste teknikker.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.10.2023 19:00-21:00 Gribskov Kultursal Simon Krohn
Foredragsholder

Simon Krohn

"Mit første møde med yoga var i 1996, hvor en indisk munk viste mig seks yogastillinger og en meditationsøvelse, og sagde: 'Gør det hver dag og kom tilbage om en uge'. Nu har jeg levet af at undervise yoga i 20 år og er certificeret som E-RYT 500 hos Yoga Alliance.

Jeg er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi. Jeg har boet og studeret yoga og yogafilosofi i Indien, Australien og USA og har desuden efteruddannet mig i kropsterapi.

Jeg elsker at skrive og er forfatter til to bøger. Den første hedder Nærmere noget, og den handler om filosofien bag yoga. I august 2021 udgav jeg Liv og Luft, som handler om vejrtrækningen. I kølvandet på udgivelsen holder jeg foredrag, for at slå et slag for en harmonisk, fri vejrtrækning."