Skip to content
Yoga hver anden uge i FOF Nordsjælland - for dig med behov for fleksibilitet

Yoga og Flextid (ulige uger)

Arbejder du på flextid? Har du børnene hver anden uge? Eller passer det ikke med yoga hver eneste uge? Så er du kommet til det rigtige hold. For her har du mulighed for at gå hver anden uge, hvis det er det, der passer bedst ind i dit liv. 

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro, få afstresset sindet og strakt kroppen igennem fra top til tå. I løbet af timen laver vi klassiske yogastillinger, løsnende småøvelser, meditationer, åndedrætsøvelser, og vi slutter altid af med en lang afspænding. 

Yogaøvelserne foregår med ekstra opmærksomhed på at mærke din krop og kan have korte pauser med små meditationer mellem stillingerne for at mærke virkningerne af yogaen. Denne yogatime bringer krop og sind tilbage i balance og er dybt afstressende for hele nervesystemet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.10.2022 08:00-09:30 FOF Huset Jonas Dunkan
2 Onsdag 09.11.2022 08:00-09:30 FOF Huset Jonas Dunkan
3 Onsdag 23.11.2022 08:00-09:30 FOF Huset Jonas Dunkan
Se alle Se færre
Underviser

Jonas Dunkan

Jonas er uddannet yogalærer fra Dansk Yoga, en halvanden årig uddannelse med 850 timers undervisning. 

Vejen hertil er gennem et langt aktivt idrætsliv og en fortid som projektleder med masser af stress. Nu videreformidler han yoga med et stort fokus på åndedrættets muligheder og kropsbevidsthed. Alt sammen helt nede på jorden. 

Du kan finde Jonas på Amager eller i det koldeste havvand i nærheden!