Skip to content
Sangundervisning i FOF Nordsjælland

Workshop i ‘Complete Vocal Technique’ med Anita Sandhøj

Workshop i ‘Complete Vocal Technique’ med Anita Sandhøj

Velkommen til workshop i Complete Vocal Technique - CVT. CVT er en teknik, der er kendt for at give redskaber til sangere, sådan at stort set alle ”lyde” han/hun ønsker at producere kan gøres sundt og uhindret. Både de høje toner med power, de svage toner med luft og det, der ligger midt imellem. 

Sangundervisningen handler om dit udtryk, det du har lyst til at arbejde med eller dine udfordringer. Ofte kan et problem i en sang isoleres, og ud fra CVT arbejder vi med redskaber eller øvelser på problemet, inden det sættes tilbage i sangen igen. 
På en CVT-workshop er vi et antal deltagere sammen i et lokale. Vi bruger de første 3 timer på at gennemgå teknikken med teori og øvelser. Her bliver I som deltagere inddraget og prøver forskellige øvelser undervejs. Vi gennemgår bl.a. vejtrækning og støtte og de 4 hovedfunktioner indenfor Complete Vocal Technique - Neutral, Curbing, Overdrive og Edge.
Efter gennemgang af teknikken laver vi sangundervisning. Hver deltager medbringer selv en sang med en udfordring, de gerne vil arbejde med. I får her ca. 25 min. sangundervisning hver, stadig i et fælles forum, da I lærer en masse af at overvære andre modtage sangundervisningen også. Her bruges den gennemgåede teknik i sangundervisningen. Du kan være nybegynder eller øvet - vi arbejder ud fra dit niveau i et trygt undervisningsrum.

9.30-12.00: Gennemgang af teknik
12.00-13.00: Frokostpause
13.00-16.00: Sangundervisning
16.00-16.30: Afrunding/evaluering

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se også vores andre sang- og musikkurser her