Skip to content
Gå til kinesiskundervisning hos FOF

Kinesisk

Lær kinesisk fra bunden – undervisning i kinesisk for begyndere på aftenskole

Kinesisk er det mest udbredte sprog i verden, og der kan derfor være mange grunde til og fordele ved at få et basalt kendskab til det kinesiske sprog. På din rejse til Kina, Hong Kong, Taiwan eller Singapore kan det give dig langt flere oplevelser og muligheder, hvis du kan tale kinesisk.

I FOF Nordsjælland kan du tage et sprogkursus i kinesisk for begyndere. På begynderkurser i kinesisk lærer du standard-mandarin af dygtige og kompetente undervisere, og der er særligt fokus på det talte sprog, så du kan begå dig på kinesisk i hverdagssituationer. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi undervisning i kinesisk

FOF Nordsjælland tilbyder kinesiskundervisning i Hillerød. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér