Skip to content
Gå til latin for begyndere i FOF Nordsjælland

Latin

Lær latin fra bunden – undervisning i latin for begyndere på aftenskole

Latin var engang det mest talte sprog i store dele af Europa, men i dag betegnes det som et "dødt sprog", fordi ingen længere bruger det. Alligevel har latin en stor betydning for vores sprog og tænkning, og latin er grundstenen for de romanske sprog som spansk, italiensk, portugisisk og fransk.

Ved at lære latin vil du derfor opnå en større forståelse for de romanske sprog og have lettere ved at tilegne dig en lang række sprog. Hos FOF Nordsjælland kan du tage et sprogkursus i latin for begyndere med fokus på basal grammatik, oversættelse af klassiske tekster og generel sprogforståelse i latin.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi undervisning i latin

FOF Nordsjælland tilbyder latinundervisning i Charlottenlund. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér