Skip to content
Gå til portugisiskundervisning hos FOF Nordsjælland

Portugisisk

Lær portugisisk fra bunden eller genopfrisk gloserne – portugisiskundervisning på aftenskole

Det portugisiske sprog tales ikke blot i Portugal. I Sydamerikas største land Brasilien taler hele befolkningen også portugisisk, og faktisk er portugisisk det sjette mest talte sprog i verden. Hos FOF Nordsjælland kan du lære portugisisk på begynderniveau og udvide din kulturelle horisont.

Begynderkurserne tager udgangspunkt i enten lidt eller ingen foregående kendskab til sproget. Der vil være fokus på at lære at tale og forstå sproget let, så du så småt kan begå dig på rejser til portugisisktalende lande. Formålet med undervisningen er at gøre dig i stand til at forstå sproget, men samtidig også få viden om portugisisk kultur- og samfundsforhold. Øvelserne tager udgangspunkt i hverdagssituationer, så du kan opnå en basal sprogforståelse.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi portugisiskundervisning

FOF Nordsjælland tilbyder portugisiskundervisning i Gentofte. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér