Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Havekursus om den spiselige have i FOF Nordsjælland

Den spiselige have

Den spiselige have

Foredrag, workshop og FrøPopUp.

Der er en grundlæggende tilfredsstillelse ved selv at dyrke den mad, man skal spise, og det er meget oppe i tiden at dyrke spiselige afgrøder i stedet for at have haven fyldt op med mange kvadratmeter græsplæne.

Dette foredrag er en rejse gennem den mangfoldighed af spiselige planter, vi kan dyrke i vores egne haver. Frugt, bær, nødder, rodfrugter, grøntsager, stauder, blomster og svampe (sidstnævnte er dog ikke en plante) – også til den nemme have, den lille have eller blot til altanen. Der vil være fokus på både flerårige og enårige planter, inkl. introduktion til skovhaver, permakultur og NoDig-dyrkning.

Dette er en workshop med indledende foredrag. Vi skal også snakke om din have og der er en FrøPopUp, hvor man kan få nogle frø med hjem. Arrangementet henvender sig både til nybegyndere og mere erfarne haveejere.

Send gerne en mail til AnneMarie med et par ord om, hvad man vil dyrke samt et billede eller to af haven. Du får AnneMaries mail-adresse på FOF-kontoret.

AnneMarie Sørensen er hortonom og havearkitekt. Hun er også aktivt medlem af Frøsamlerne, som netop gør et arbejde for at bevare gamle og mere specielle, spiselige planter.