Skip to content
Heldagstur til Stevns Klint og Skovtårnet med FOF Nordsjælland

Stevns Klint og Skovtårnet – attraktioner i verdensklasse

Stevns Klint og Skovtårnet – attraktioner i verdensklasse

Oplevelserne er i verdensklasse på denne bustur til Sydsjælland. Kom med på en tur tilbage i tiden og op under skyerne.

Stevns Klint er UNESCO Verdensarv, fordi den rummer historien om den store masseuddøen for 66 millioner år siden. Mere end halvdelen af jordens dyrearter blev udslettet – herunder dinosaurerne.

Vi oplever Stevns Klint og det nyåbnede Stevns Klint Experience, der tager dig med ind i de historier, der ligger gemt i lagene på Stevns Klint. Her oplever du smukke fossiler, digitale spil, dinosaurskelet, meteoritter og en kæmpe kalkblok hugget ud af Stevns Klint.

Vi besøger Højerup Gamle Kirke, der hænger på den 30 m høje klint. Den blev indviet i 1357, men havet undergravede klinten, og i 1928 styrtede koret i havet. Tør du gå ud på den lille repos, der nu er tilbage?

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i absolut særklasse. Tårnets øverste platform befinder sig 135 m over havets overflade og er dermed det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Den 650 m lange spiralformede rampe, snor sig op til tårnets top, hvor den unikke oplevelse kulminerer med en 360° udsigt udover det sydsjællandske landskab. Undervejs gør vi stop for frokost.

Pris inkl. guidet bustur, entré til Stevns Klint Experience og Skovtårnet samt frokost. Drikkevarer er ikke inkl. 

Mødested: Espergærde Station (p-plads) eller Hellerup Station (busholdeplads).

Husk at oplyse ved tilmelding, hvor du/I står på: Espergærde eller Hellerup. 

Foto: © Daniel Villadsen / EFFEKT Architects