Skip to content
Tranetur til Sverige med Historiske Rejser forår 2023

Tranetur til Sverige forår 2023

Tranetur til Sverige forår 2023

Tilmelding foregår ved henvendelse til Historiske Rejser på tlf. 20931714 eller mail@historiskerejser.dk, hvorefter der sendes girokort med betaling på 1500 kr. Ca. 2 måneder før afgang afkræves det fulde beløb ved tilsending af girokort. 

Tag med på en fantastisk naturrejse med FOF Nordsjælland, FOF Odense-Svendborg-Fredericia-Middelfart-Assens og Historiske Rejser, hvor vi ser tranernes fantastiske dans ved Hornburgasøen.

Få masser af historie og interessante fortællinger om det gamle danske land i Skåne, Halland og Blekinge, svensk udvandring i Småland med besøg på Udvandrermuseet i Växjö med Vilhelm Mobergs episke fortællinger om udvandrerne, samt en flot tur til Vadstena og klosteret, hvor den hellige Birgitta af Vadstena grundlagde sin klosterordning.

Vi besøger de smukke vandfald og sluser i Trollhättan lidt nord for Göteborg den sidste dag, inden turen går ned langs kystruten mod Kattegat. Endelig kan vi se frem til svensk herregårdsophold i smukke naturomgivelser i flot halvpension.

Rejseleder: Anders Bager Eriksen er cand.mag. i historie og religion. Han har mere end 15 års erfaring som rejseleder, og så er han stifter af Historiske Rejser.

Teknisk rejsearrangør: Historiske Rejser (medl. af Rejsegarantifonden nr. 2592).

Opsamling:

  • Rosengårdscenteret ved Shell, Ørbækvej 87, 5220 Odense SØ kl. 5.45 (langtidsparkering mulig)
  • Nyborg Station, Banegårdsalléen 100, 5800 Nyborg kl. 6.15 (langtidsparkering mulig)
  • Jægersborg Station, Smakkegårdsvej, 2820 Gentofte kl. 8.00

Pris: 5350 kr. Tillæg for enkeltværelse 630 kr. Pris inkluderer moderne ****-stjernet bus med chauffør, færgesejlads og brotillæg Øresund, historieuddannet rejseleder, naturekspert til tranebesøgene, halvpension, værelse med eget bad og toilet, udflugter eksklusiv entreer, medlemskab af- og bidrag til Rejsegarantifonden (Historiske Rejser nr. 2592), alle skatter og afgifter. 

Klik her for at se det fulde program for rejsen.