Skip to content
Kom med FOF Nordsjælland på cykeltur i Tisvildeleje

Cykeltur i Tisvildeleje og omegn med besøg hos bæredygtige producenter

Cykeltur i Tisvildeleje og omegn med besøg hos bæredygtige producenter

Besøg de bæredygtige producenter af mad og drikkevarer – inkl. små forfriskninger og smagsprøver.

På denne cykeltur med højt til loftet og bølgende marker besøger vi lokale bæredygtige producenter af både mad og drikkevarer i Tisvildeleje og omegn.

Undervejs besøger vi bl.a. Kødsnedkeren, der langt fra Alfarvej startede en slagterforretning på Farver gård, som værdsætter dyrevelfærd og kødkvalitet. Herefter går turen til Bakkegården, som ligger med skøn udsigt over marker, har æble- og granplantage, og i butikken findes lokale fødevareprodukter og drikkevarer. Her vil du møde Henriette, som bor og arbejder på slægtsgården.

Egnen er kendt for lokalt produceret gin, brændevin, snaps, øl og vin og vi hører om stedernes spændende historie. Der serveres smagsprøver på forskellige lokale gin, kaffe/te og chokolade stykker, og smagsprøve på lokal pølse.  

Turen er på ca. 8 km. Husk at medbringe din egen cykel, praktisk fodtøj og overtøj afhængig af vejret.

Pris inkl.: Guidet cykeltur, besøg, vi hører stedernes spændende historier, smagsprøver og forfriskninger hvor vi kommer frem.

Møde- og slutsted: Tisvildeleje Station, Banevej 8, 3220 Tisvildeleje, hvor der er parkeringsplads. OBS. Venligst kom i god tid, hvis I vælger at tage toget til Tisvildeleje. Hvis I tager cyklen med Gribskovbanen, kan der kun kan være 8 cykler med pr. afgang fra Hillerød station.

Foto: © Tine Uffelmann / VisitNordsjælland