Skip to content
Besøg hos Bagsværd Lakrids med FOF Nordsjælland

En festaften i lakridsens tegn

En festaften i lakridsens tegn

 Lakridssmagning, foredrag, smørrebrød, smagning af vine og live musik.

Kom med til en helt særlig aften, hvor du er inviteret inden for hos Bagsværd Lakrids til overværelse af lakrids fremstilling tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids. Bagefter skal vi nyde smørrebrød og udsøgte vine, høre live musik og have flere smagsprøver – så du kan godt begynde at glæde dig til en helt særlig aften i lakridsens tegn.

Aftenen starter med, at vi kommer helt tæt på processen, når vi sammen med ejeren af Bagsværd Lakrids, Morten Kornbech Larsen, skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så skal vi til dette arrangement opleve lakrids af en helt speciel kaliber -den har nemlig vundet guldmedalje. Den håndlavede lakridskaramel er produceret af minimum 5 % rå lakrids – og så smager den forrygende. Og mens duften breder sig, så giver Morten os en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids. Undervejs bydes der på flere smagsprøver, også af den nylavede lakridskaramel fra gryden - men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.

Efterfølgende forsødes aften yderligere med smørrebrød og med fire udsøgte kvalitetsvine fra den lokale vinbutik i Bagsværd. Og der bydes på livemusik med cremede klassikere ved den skønne sangerinde Sussi Hoffgaard og guitarist Morten Kornbech. Og mon ikke, at aftenen også byder på helt eksklusive lakridstilbud!

Arrangementet omfatter lakridssmagning og foredrag, smørrebrød, smagning af fire kvalitetsvine og live musik.

Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119-125, 2880 Bagsværd

Se også vores andre ture og rundvisninger her