Skip to content
Besøg Hansens Ismejeri i Jægerspris med FOF Nordsjælland

Hansen Is: "En dag på mejeriet"

Hansen Is: "En dag på mejeriet"

Kom med til en dag hos Hansens Is i Jægerspris, hvor der stadigvæk fremstilles flødeis efter de oprindelige opskrifter fra 1922.

Hansens Is tager os med på en rejse og fortæller om deres familiehistorie, som nu tæller 4. generation, og vi præsenteres for de højkvalitets råvarer, som gør det muligt, at Hansens Is til stadighed kan udvikle nye spændende smage. Vanilje fra samarbejdspartnere med egen vanilje mark i Uganda, ribs fra Thy og pistacie fra Sicilien er blot nogle af de råvarer, som danner grundlaget.

Vi kommer selvfølgelig også til at smage mellem 6-8 forskellige varianter af is og besøger den store fryseboks, men kigger ellers blot ind ad vinduerne til selve produktionsarealerne, da kravene til fødevaresikkerhed ikke tillader vi går ind.

Afslutningsvis er der mulighed for at hjemtage en masse lækker is fra iscafeen, der har produkter, som kun er tilgængelige netop der. Og specielt for denne tur gives der yderligere 50% på de såkaldte 2. sorterings is (uperfekte is med samme gode smag og kvalitet til billigere penge) – så husk frostbokse

Arrangementet byder på et kig inden for på ismejeriet med foredrag, indsigt i fremstillingsmetoder og råvarer og smagning af flere varianter af Hansens Is.

Turen inkluderer smagning af 6-8 slags is, foredrag og specielle tilbud. Dele af indholdet er informationstungt og egner sig derfor ikke for børn under 7 år.

Mødested: Hansens Flødeis – Skolestuen, Landerslevvej 5, 3630 Jægerspris 

Foto: © Hansens Is / VisitFjordlandet