Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Jul i Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken

Jul i Dronning Louises Tehus

Jul i Dronning Louises Tehus

Vinteren står for døren og derfor inviteres du indenfor hos Chaya i de julepyntede stuer i Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken. Her bydes vi på foredrag om ”Bernstorffsparkens mange skatte” efterfulgt af Afternoon Tea med et strejf af julemagi.  

I Tehusets romantiske stuer starter den historiske som nutidige fortælling om de mange skatte i Bernstorff Slotshave fyldt med aftryk efter en storhedstid med mægtige statsmænd og kongelige personligheder med vægt på Dronning Louises og Christian 9’s færden og indflydelse på stederne. Under foredraget bydes der på et glas bobler, alt imens du sidder lunt og godt og via et kort kan følge med på rundturen, hvilket gør det muligt efterfølgende selv at finde de mange skatte på en gåtur i parken. 

Efter foredraget er det tid til den traditionsrige Afternoon Tea. Et koncept og en historie, som Chaya præsenterer kort, mens der serveres te ad libitum, fingersandwich, lune scones samt et udvalg af kager. Teen serveres af forsølvede tepotter og porcelæn fra 1880-1950, og maden af etagefade, hvilket forlænger den historiske fortælling fra Dr. Louises tid. Varme julekrydderier vil dufte i hele huset, når Chayas Afternoon Tea serveres – i denne udgave tilført et touch af jul.  
 
Så kom med til foredrag, julehygge og Afternoon Tea i det lille stråtækte bindingsværkshus.

Mødested: Dronning Louises Tehus, Ved Slotshaven 12, 2820 Gentofte