Skip to content
Guidet tur i Hørsholm

Kend din Hørsholm historie - 6 foredrag og byvandringer

Hørsholm-området er blandt landets smukkeste egne. Og så gemmer den på noget af den mest spændende Danmarkshistorie. I denne række foredrag og vandringer får du serveret fascinerende fortællinger om de konger, dronninger, bønder og borgmestre, der formede Hørsholm og omegn. Det sker i selskab med dygtige historikere fra Hørsholmarkivet og Museum Nordsjælland, der bringer dig tæt på fortiden - og gør dig hjemmevant i dit lokalområdes historie.

Det er både muligt at booke plads på enkelte af arrangementerne - eller at få mængderabat ved at booke hele pakken. Uanset hvad du vælger, kommer du tæt på de historiske spor og fortidige begivenheder, der gemmer sig i Hørsholms, Rungsteds, Usserøds og Vallerøds bygninger, veje og naturområder.

Kend din Hørsholm historie - 6 foredrag og byvandringer - Alle 6 foredrag til en billigere pris!

Du kan også tilmelde dig turene/foredragene enkeltvist her:

De skabte nutidens Hørsholm

Din lokalhistorie – på en time

Folehave Skov: Historiens grønne skatkammer

På besøg hos arbejderne: Fabrikker og arbejderboliger i Usserød

Rungsted: Fiskerlejet, der blev ferieparadis og villaområde

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 19:00-20:30 Konfirmandstuen i Hørsholm Anders Dalsager
2 Tirsdag 27.02.2024 19:00-20:30 Konfirmandstuen i Hørsholm Kristoffer Schmidt
3 Tirsdag 16.04.2024 16:30-18:30 Folehave Skov Jon Voss
Se alle Se færre
Anders-Dalsager-400x200
Foredragsholder

Anders Dalsager

Anders Dalsager er historiker og leder af Hørsholmarkivet, der en del af Museum Nordsjælland. Hans hovedbeskæftigelse er formidle og undersøge Hørsholms, Rungsteds, Vallerøds og Usserøds historie fra 1700-tallet og frem. Gennem læsning af arkivets dokumenter og den historiske litteratur finder han stof til både foredrag og artikler om, hvordan nutidens Hørsholm-område er blevet til.

Anders har tidligere været ansat på Nationalmuseet, Rigsarkivet og Kroppedal Museum, hvor han har udviklet sig til en engageret fortæller.