Skip to content
Oplev Søllerød Kro og byens charmerende fristelser med FOF Nordsjælland

Søllerød Kro og den charmerende landsby

Søllerød Kro og den charmerende landsby

Det gamle Søllerød emmer af specielle oplevelser - og denne guidede tur og smagsoplevelse indeholder det meste. Vi starter med en rundvisning i det gamle Søllerød - en charmerende og velholdt landsby, hvor flere af byens smukke landsteder fra 1700-tallet stadigvæk er bevaret.
Vi skal rundt og opleve historiske steder som: Mothsgården, hvor komponisten Edvard Grieg og andre kulturpersonligheder har opholdt sig; Bygningerne ved søen, der tidligere husede alderdomshjemmet Drewsens Hospital og Prinsesseskolen. Og det privatejede Søllerød Slot, hvor vi skal høre om, hvad Christian den 5 og Schimmelmanns Palæ har med stedet at gøre?
Vi ser også Søllerød Kirke, præsteboligen, den prisbelønnede sognegård og kirkegården, som er spækket med røverhistorier og berømtheder som eks. Karen Blixens familie. Dagen rundes af på allerbedste vis med en ægte Michelin-oplevelse på Søllerød Kro. Det er tid til forkælelse.

Arrangementet inkluderer guidet rundvisning i området og 2-retters kromenu med et glas vin og isvand på Søllerød. Turen er desværre ikke for dårligt gående.

Mødested: Søllerød Kro, Søllerødvej 35, 2840 Holte