Skip to content
Oplev Charlottehaven i København med FOF Nordsjælland

Charlottehaven - hotelbesøg, tårnudsigt og kaffe

Charlottehaven - hotelbesøg, tårnudsigt og kaffe

Længe før Nordhavn så dagens lys som nyt rekreativt boligkvarter ved vandet, så investor Finn Harald Simonsen store muligheder i området omkring Nordhavn Station – endda på en forladt og forurenet industrigrund. I 2001 åbnede Charlottehaven som boliger og i 2004 som konferencested, restaurant og hotel og blev med sin nytænkende fusion af mange forskellige funktioner omgående en prisbelønnet succes.

I 2019 føjedes et 56 m højt tårn med hotellejligheder til komplekset med Nordeuropas højeste udendørselevator, og hvor man fra toppen på en åben balkon, kan se ud over hele København (der er også både trapper og indre elevatorer…).

Kom med en tur rundt i Charlottehavens haveanlæg og oplev udsigten fra en af tårnets hotellejligheder. Besøg tårnets balkon og hør om området og byens efterhånden mange tårne. Vi slutter besøget af med kaffe og kage i restauranten.

Arkitekturguide Frederik Lindskov får følgeskab af en ansat fra Charlottehaven, så både arkitektur, historie og dagligdag får plads i den samlede fortælling.

Inkl. i prisen: Omvisning, kage og kaffe.

Mødested: Charlottehaven, Hjørringgade 12 C, 2100 København Ø.

Filtrér