Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

I-Halfdans-Fodspor-Arbjedermuseet

På sporet af Halfdan

På sporet af Halfdan

Gå med skuespilleren og sangeren Christian Steffensen i Halfdan Rasmussens fodspor, gennem det skønne København. Undervejs gøres stop, hvor Christian Steffensen fortæller om digterens liv, fortolker hans finurlige vers, strofer og synger Halfdans herlige sange. 

Halfdan Rasmussen blev født i 1915 på Christianshavn, hvor han voksede op under beskedne kår. Mange år senere udkom digtsamlingen Og det var det, hvor han i stærkt humoristiske vendinger bringer os i nærkontakt med sin barndoms København. Han debuterede i 1942 og sprang ud som ‘tosserist’ i starten af 1950’erne, hvor han efterfølgende opnåede status som hele Danmarks Halfdan - for små såvel som for store.

Halfdans uforlignelige digteråre brugte han også flittigt i sit sociale engagement, eller når han kommenterede tidens store spørgsmål. Vi starter ved barndomshjemmet og slutter i Arbejdermuseets smukke gård, som giver den helt rette stemning af Halfdan-tidens København.

Mødested: Burmeistergade 8, 1427 Kbh K. 
Slutsted: Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 Kbh K.

Se også vores andre ture og rundvisninger her