Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra den 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Oplev kunst på tværs med Ib Lorenzen

Ib Lorenzen - Kunst på tværs

Ib Lorenzen - Kunst på tværs

1. Arken blomstrer med 2 farverige udstillinger
Arken, Skovvej 100, Ishøj
Blomster i 1800-tallet og i samtidskunsten samt en udstilling med Farshad Farzankias farvestrålende billedpoesi, vi ser nærmere på disse.

2. Øregaard bliver 100 år i år
Øregaard Museum, Ørehøj Allé 2, Hellerup
I 2021 er det 100 år siden landstedet Øregaard for første gang slog dørene op som museum. Det fejres med en udstilling, der viser det bedste fra samlingen, som den har udviklet sig til i dag. Oplev billedkunst og kunsthåndværk fra perioden 1750-1950 med både kendte og mere ukendte navne.

3. Wilhelm Marstrand - Den store fortæller
Nivaagaard, Gl. Strandvej 2, Nivå
Den danske guldaldermaler Wilhelm Marstrand (1810-1873) mestrede som få at skildre komplicerede kompositioner med mange farvestrålende figurer i livfuld bevægelse og blev i sin samtid opfattet som et geni. Med sine folkelivsskildringer og en stor fortælleglæde skilte Marstrand sig ud fra tidens øvrige kunstnere. Hans dyrkelse af humor og satire, hverdagsliv og menneskelige anekdoter var uforlignelige – med et udsyn også mod folkelivet i andre lande.

4. Forår og blind date
Den sidste udstilling i foråret bliver en blind date. Mange museer har ikke i disse tider kunnet planlægge, men vi håber at efteråret kun bringer friske udstillinger på bane. Alle vil få besked i god tid.

Inkl. i prisen: 4 omvisninger med Ib Lorenzen. Du skal selv købe entrébillet.

Mødested: Vi mødes i museernes foyer.