Skip to content
Kulturhøjskolen

Kulturhøjskole

Kulturhøjskole

Velkommen i FOF’s kulturhøjskole i Odense og Fredericia

På Kulturhøjskolerne kan du opleve en række spændende foredragsholdere, som brænder for deres emne, og som er klar til at formidle det videre.
Alle foredrag ligger på fredage.

Kulturhøjskolen er en samlet pakke, så der kan altså ikke købes billetter til de enkelte foredrag.

Hvad synes andre?

Hør fra Palle, Gitte og Pia

Palle: Jeg hørte om kulturhøjskolen gennem FOF, og her hev jeg så min kone med. Vi har siddet ved forskellige borde gennem årene, og vi mødes stadig med et andet vennepar, som vi mødte igennem FOF og kulturhøjskolen. 

Gitte: Jeg hørte om Kulturhøjskolen igennem Palle. Og Pia hørte om det igennem os andre. Vi er alle tidligere kollegaer og har arbejdet sammen på en folkeskole. Så det er hyggeligt at have kulturhøjskolen sammen, så man kommer ud og kan hygge med hinanden og andre. Her nyder vi også godt af morgenmaden og kaffen, som er med i programmet. 

Pia: Her kan man sagtens komme alene, hvis man har lyst til det, for folk er altid snaksalige. Det er virkelig vanedannende. 

Palle: Kulturhøjskolen er spændende, da vi både kommer til at høre om kendte eller ukendte emner. Derudover er foredragsholderne engageret og virkelig kompetente. Noget af det, som også gør kulturhøjskolen genkendelig er, at der bliver sunget en højskolesang inden foredraget og efter.