Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Foredrag odense fof aftenskole

Kulturhøjskole

Kulturhøjskole

Velkommen i FOF’s kulturhøjskole i Odense, hvor du kan opleve en række spændende foredragsholdere, som brænder for deres emne, og som er klar til at formidle det videre.

Alle foredrag ligger på fredage kl. 09.30 – ca. 12.00, og der er gratis kaffe, te og vand.  

Prisen er inkl. kaffe, te, vand og en bolle med pålæg.       

Kulturhøjskolen er en samlet pakke, så der kan altså ikke købes billetter til de enkelte foredrag.
Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 

For alle og enhver

Kulturhøjskolen er for alle. Om du er ung, voksen eller pensionist. Det er for dig, som gerne vil udvide din horisont, og måske tage til foredrag, som du nødvendigvis ikke ville tage til ellers. Du kan komme alene og få et helt nyt fællesskab, eller du kan tage en ven, ægtefælle eller en helt tredje person med, og nyde foredragene sammen. 

 

Hvad synes andre?

Hør fra Palle, Gitte og Pia

Palle: Jeg hørte om kulturhøjskolen gennem FOF, og her hev jeg så min kone med. Vi har siddet ved forskellige borde gennem årene, og vi mødes stadig med et andet vennepar, som vi mødte igennem FOF og kulturhøjskolen. 
Gitte: Jeg hørte om Kulturhøjskolen igennem Palle. Og Pia hørte om det igennem os andre. Vi er alle tidligere kollegaer og har arbejdet sammen på en folkeskole. Så det er hyggeligt at have kulturhøjskolen sammen, så man kommer ud og kan hygge med hinanden og andre. Her nyder vi også godt af morgenmaden og kaffen, som er med i programmet. 
Pia: Her kan man sagtens komme alene, hvis man har lyst til det, for folk er altid snaksalige. Det er virkelig vanedannende. 
Palle: Kulturhøjskolen er spændende, da vi både kommer til at høre om kendte eller ukendte emner. Derudover er foredragsholderne engageret og virkelig kompetente. Noget af det, som også gør kulturhøjskolen genkendelig er, at der bliver sunget en højskolesang inden foredraget og efter.