Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Om FOF Odense - Svendborg - Fredericia - Middelfart - Assens

FOF Odense - Svendborg - Fredericia - Middelfart - Assens er en klassisk aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i Odense, Fredericia,  Middelfart samt Assens. Pr. 1. juni 2021 er Svendborg blevet en del af vores aftenskole. Vores kontor og primære undervisningsfaciliteter ligger i hjertet af Odense i Vindegade 72-74, men vores kursusaktiviteter finder du altså i hele fem kommuner.

Vi udbyder ca. 1000 kurser, foredrag og udflugter årligt, og vi har tilknyttet ca. 130 kompetente og engagerede undervisere, som hver især bidrager med deres viden, passion og evner indenfor deres fag. Hos FOF kan du få undervisning, specialiserede kurser og virksomhedskurser – og komme til foredrag, debatter og andre kulturelle aktiviteter. Hos os lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for.

Vi har mere end 75 års erfaring – og det forpligter. Også til at være nærværende og nytænkende. Har du specielle ønsker eller gode idéer, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@fof-ofm.dk eller telefon 6611 6845.

Vi er en del af FOF, som er Danmarks største udbyder af folkeoplysning.