Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Hvem er berettiget til nedsat pris?

  Odense Kommune giver et ekstra tilskud til bestemte grupper af kursister, og derfor kan vi tilbyde vores kurser i Odense til en lavere pris til:
  · pensionister
  · efterlønnere
  · studerende, som modtager SU

  Du skal være bosat i Odense Kommune for at kunne få den nedsatte pris, og det er en betingelse, at du oplyser dit cpr-nummer ved tilmeldingen.

 • Salgs- og leveringsbetingelser

  Tilmelding
  Tilmeldingen er først endelig, når du har modtaget en kvittering pr. mail. Har du betalt med Dankort eller MobilePay, vil beløbet først blive trukket, når det er sikret, at du har en plads på holdet.

  Materialeudgifter og ekskursioner
  Medmindre andet er anført, skal kursusmaterialer betales direkte til underviser.

  Betingelser for tilbagebetaling af kursusgebyr
  Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 14 dage før holdets planlagte start. Herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret kan ikke refunderes

  Tilbagebetaling
  Følgende berettiger ikke til delvis eller hel tilbagebetaling:

  - ændring af undervisningssted
  - ændring af underviser
  - aflysninger pga. undervisers sygdom (kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af forløbet)
  - lokaleaflysninger (kurset vil blive forlænget tilsvarende i sidste ende af forløbet).

  I tilfælde af ekstraordinære hændelser, udbrud af en epidemi eller lignende, som påvirker afholdelsen af undervisningsaktiviteter, vil vi så vidt muligt forsøge at gennemføre undervisningen på alternative og/eller supplerende måder. I tilfælde af at undervisningen udsættes eller sættes i bero, vil den undervisning, du måtte mangle i den gældende periode, så vidt muligt blive tillagt i sidste ende af dit undervisningsforløb.

  Ved ekstraordinære hændelser, som berører afholdelsen af et foredrag, gør vi vores yderste for at finde en ny dato for afholdelsen, hvor din billet vil være gældende.

  Den købte billet til det foredrag og koncert i FOF kan som udgangspunkt ikke refunderes eller byttes til et andet arrangement. Er det FOF, der aflyser, får du dine penge retur.

  Øvrige betingelser ved køb
  Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2).

  Iflg. Folkeoplysningslovens gældende regler er 1 undervisningslektion på 55 minutter, hvoraf 45 minutter er undervisning og 10 min er pause.

  Ovenstående er ikke gældende ved rejser. Her er særskilte regler, som kan læses i rejsebrochuren.

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at FOF Odense-Fredericia-Middelfarts administration og undervisere må kontakte dig i forbindelse med din deltagelse på kurset, foredraget eller arrangementet.