Skip to content
Portræt af Louise Dreisig - foredrag i Randers om Endometriose 2023

Bloody Hell. Et liv med en kronisk sygdom. Et foredrag om Endometriose af Louise Dreisig

Hvordan forandrer kronisk sygdom dit liv? Det forklarer Louise Dreisig med sin egen historie som udgangspunkt. Hun lever med den kroniske underlivssygdom endometriose, som det anslås at 130.000 danske kvinder er ramt af. 

Endometriose er en opslidende og invaliderende sygdom, som der i Danmark er en diagnoseforsinkelse på 5-7 år på. Derfor går mange kvinder til lægen flere gange over mange år, og imens får sygdommen bedre fat, og den enkelte kvinde bliver sygere, end hun havde behøvet at blive.

Kronisk sygdom ændrer dit liv, som du kender det. Det koster på livskvaliteten, og du kan ikke udleve alle de drømme, du havde for din fremtid. Men der er ikke nogen vej uden om, for sygdommen forsvinder ikke. Der er mange valg, du må tage, men det er måske ikke så skidt endda. Man kan godt leve med kronisk sygdom uden at være kronisk syg.

Louise Dreisig er journalist og forfatter. Hun har været vært på DR i mange år, hvor du både har mødt hende på TV og radio. I 2020 udgav hun bogen “Bloody Hell - syg af menstruation”, som handler om hendes eget forløb med den kroniske underlivssygdom endometriose. 

Foredraget arrangeres i samarbejde med Randers Bibliotek.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.04.2023 19:00-21:00 Hovedbiblioteket Randers Louise Dreisig

Louise Dreisig