Skip to content

Kunstskolen Bifrost

Kunstskolen Bifrost

Kunstskolen Bifrost er for voksne med specielle behov med undervisningstilbud under FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord. Kunstuddannede undervisere arbejder med individuel vejledning i tegning, maleri, grafik og skulptur i tidsrummet 9-14.30 på hverdage.

Bifrost udstiller værker lokalt, digitalt og i udlandet. Se kunsternes værker og følg deres hverdag på deres Facebookside.

I 2015 modtog Bifrost Kunstskole aftenskolernes pris for bedste undervisningstilbud indenfor kategorien HANDICAPPRISEN.

Alle underviserne på Bifrost er udstillingsaktive akademiuddannede kunstnere, med en pædagogisk uddannelse og mere end 20 års erfaring i undervisning af personer med specielle behov. Læs mere om undervisernes pædagogiske målsætning her.

Bliv elev på Bifrost

Kunstskolen er for voksne i Randers med specielle behov. Hvis man gerne vil ind som elev kan man komme i praktik i 14 dage og prøve det af. Man går på skolen hver dag kl. 9-14.30 og har sin egen plads, hvor man arbejder med kunst. Skolen har plads til 21 elever, og der er løbende udskiftning. 
Skriv til forstander ved FOF Michael Kull på mk@fof.dk

Bliv støttemedlem

Det koster 100 kr. om året og er med til at give eleverne oplevelser med kunst. Du bliver medlem ved at skrive dit navn og adresse til Støttekredsens kasserer på mail annelise.andersen@outlook.dk og indbetale 100 kr. på kontonr: 5395 0255086.

 

Læs mere om Kunstskolen på bifrostart.dk

 

Tilsynsrapporter

Tilsynsrapport - Kunstskolen Bifrost 2020
Tilsynsrapport - Kunstskolen Bifrost 2019

Galleri

På 2. sal i FOF-huset ligger Kunstskolen Bifrost for personer med specielle behov. Her kan du få et kig ind hos skolens dygtige kunstnere, der blandt andet arbejder med maleri, keramik og tryk.

Video: Kender du Bifrost?

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Video optaget hos Kunstskolen Bifrost for FOF i 2019.  I videoen ser vi eleverne i deres hverdag, fordybet i at arbejde med mange forskellige slags kunst. 

Video: Mød Kenneth Rasmussen

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Her fortæller Kenneth Rasmussen fra Kunstskolen Bifrost i Randers om sin kunst. Udover maleri arbejder Kenneth bl.a. med linoleumstryk, keramik og kæmpestrik med strimler af plastik. Videoen blev lavet til udstillingen MESHES på Atelier Geyso20 i Braunschweig, Tyskland (14. februar til den 24. april 2020).