Skip to content

Kunstskolen Bifrost

Kunstskolen Bifrost

Bifrost Kunstskole er for voksne med specielle behov med undervisningstilbud under FOF Randers-Mariagerfjord. Kunstuddannede undervisere arbejder med individuel vejledning i tegning, maleri, grafik og skulptur i tidsrummet 9-14.30 på hverdage.

Bifrost udstiller værker lokalt, digitalt og i udlandet. Se kunsternes værker og følg deres hverdag på deres Facebookside.

I 2015 modtog Bifrost Kunstskole aftenskolernes pris for bedste undervisningstilbud indenfor kategorien HANDICAPPRISEN.

Alle underviserne på Bifrost er udstillingsaktive akademiuddannede kunstnere, med en pædagogisk uddannelse og mere end 20 års erfaring i undervisning af personer med specielle behov. Læs mere om undervisernes pædagogiske målsætning her.

Bliv elev på Bifrost

Kunstskolen er for voksne i Randers med specielle behov. Hvis man gerne vil ind som elev kan man komme i praktik i 14 dage og prøve det af. Man går på skolen hver dag kl. 9-14.30 og har sin egen plads, hvor man arbejder med kunst. Skolen har plads til 21 elever, og der er løbende udskiftning. 
Skriv til forstander ved FOF Michael Kull på mk@fof-randers.dk

Bliv støttemedlem

Det koster 100 kr. om året og er med til at give eleverne oplevelser med kunst. Du bliver medlem ved at skrive dit navn og adresse til Støttekredsens kasserer på mail annelise.andersen@outlook.dk og indbetale 100 kr. på kontonr: 5395 0255086.

 

Læs mere her om Kunstskolen Bifrost.

 

Tilsynsrapporter

Tilsynsrapport - Kunstskolen Bifrost 2020
Tilsynsrapport - Kunstskolen Bifrost 2019

På 2. sal i FOF-huset ligger Kunstskolen Bifrost for personer med specielle behov. Her kan du få et kig ind hos skolens dygtige kunstnere, der blandt andet arbejder med maleri, keramik og tryk.

Prøv noget nyt sammen med andre - få inspiration i videoen 

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.