Skip to content

NB! Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Skriv livshistorie hos FOF randers

Skriv din livshistorie

Drømmer du om at skrive din livshistorie til enten dig selv eller andre, men har svært ved at komme i gang, så er dette rum til dig.
I dette rum kommer vi omkring 6 livstemaer og med hjælp fra underemner og skriveøvelser, kommer du i gang med at få skrevet de minder du har fået igennem livet ned på papiret. Du kommer derfor ikke til at skrive din livshistorie kronologisk, men tager den historie der dukker op under ideudviklingsfasen, når vi taler om tema, emner og øvelser. Det handler om at få dem ned på papir og ikke om det er godt eller skidt. Bagefter kan du redigere hvis du vil og tage stilling til om dine livshistorier skal deles med andre.

Dette kursus er på 6 mødegange, du kan også tage kurset i et kortere forløb over 2 lørdage.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.10.2023 10:00-13:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
2 Lørdag 11.11.2023 10:00-13:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
Birgithe Bjerre Holse underviser mindfulness FOF Randers

Birgithe Bjerre Holse

Jeg er forfatter og uddannet Psykomotorisk terapeut.

Som psykomotorisk terapeut møder jeg altid dig som det hele menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og socialt med de udfordringer og ressourcer du har. Jeg hjælper mennesker med at blive bevidst om, at de selv kan regulere deres nervesystem fra en tilstand af uro og stress til en tilstand af ro med kropslige redskaber og mindset. Jeg har erfaring med, at med disse redskaber kan skabe mere ro og overskud i deres hverdag og håndtere mange af de udfordringer der kommer i livet.

 Jeg er forfatter og har skrevet siden jeg var 10-11 år. Jeg har igennem årene deltaget på både kortere og længere skrivekursuser. Jeg har altid elsket, at jeg kan skrive mig lige derhen, hvor jeg vil. Lade mig opsluge af historien, dens karakters historie og handlinger og se hvor de vil føre mig hen.
I 2019 udkom min første bog ”Ord for ord mod lyset” hos Ordenes Forlag og i 2021 og 2022 har jeg udgivet novellerne ”Den bedste aften” og ”En fremmede kommer til jul” hos Gyldendal.
Om ”Ord for ord mod lyset” blev der bl.a. skrevet
“… Bjerre Holse leger med lyriske formuleringer, og hun skaber ikke kun nye, spændende sætninger, men beskriver på smukkeste vis en tid, som må have været utroligt svær.” ”Jeg giver derfor Birgithe Bjerre Holse 5 fulde stjerner for en utrolig fuldendt bog, hvor der er tænkt over alle detaljer.” – Frobbiestories