Skip to content
Skrivekurser FOF Randers

Skriv, skriv, skriv

Drømmer du om at komme i gang med at skrive?
På dette hold arbejder vi med at komme i gang med at skrive. Vi arbejder med skriveøvelser med fokus på at komme i gang, få produceret noget tekst, skabe ideer og udvikle på dem. Du får oplæg, skriveøvelser, mulighed for at læse dine tekster op og få feedback fra gruppen. Der er fokus på rum og tryghed til at skabe. Ydermere vil vi inddrage sanserne, forestillingsevnen og kroppen undervejs i skriveprocessen. 
Dette hold er for dig, der har lyst til at komme i gang med at skrive, dig der ønsker at skrive mere end du gør nu eller for dig der gerne vil sidde i et rum og skrive sammen med andre.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.10.2023 19:00-21:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
2 Torsdag 12.10.2023 19:00-21:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
3 Torsdag 26.10.2023 19:00-21:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
Se alle Se færre
Birgithe Bjerre Holse underviser mindfulness FOF Randers

Birgithe Bjerre Holse

Jeg er forfatter og uddannet Psykomotorisk terapeut.

Som psykomotorisk terapeut møder jeg altid dig som det hele menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og socialt med de udfordringer og ressourcer du har. Jeg hjælper mennesker med at blive bevidst om, at de selv kan regulere deres nervesystem fra en tilstand af uro og stress til en tilstand af ro med kropslige redskaber og mindset. Jeg har erfaring med, at med disse redskaber kan skabe mere ro og overskud i deres hverdag og håndtere mange af de udfordringer der kommer i livet.

 Jeg er forfatter og har skrevet siden jeg var 10-11 år. Jeg har igennem årene deltaget på både kortere og længere skrivekursuser. Jeg har altid elsket, at jeg kan skrive mig lige derhen, hvor jeg vil. Lade mig opsluge af historien, dens karakters historie og handlinger og se hvor de vil føre mig hen.
I 2019 udkom min første bog ”Ord for ord mod lyset” hos Ordenes Forlag og i 2021 og 2022 har jeg udgivet novellerne ”Den bedste aften” og ”En fremmede kommer til jul” hos Gyldendal.
Om ”Ord for ord mod lyset” blev der bl.a. skrevet
“… Bjerre Holse leger med lyriske formuleringer, og hun skaber ikke kun nye, spændende sætninger, men beskriver på smukkeste vis en tid, som må have været utroligt svær.” ”Jeg giver derfor Birgithe Bjerre Holse 5 fulde stjerner for en utrolig fuldendt bog, hvor der er tænkt over alle detaljer.” – Frobbiestories