Skip to content
folk der danser - groove - fof randers

Dans og afspænding

Dans og afspænding

Nu har du mulighed for at få en plads på et nyt dansehold i Hinnerup, der starter op i januar 2023.

Uanset om du har erfaring med dans eller ej, kan du sagtens være med. Underviser Christina bygger hver dansekoreografi og bevægelse op, så alle kan være med - med plads til fællesklap, knips, gentagelser og variationer. 

Det primære fokus for holdet Dans og afspænding er at mærke bevægeglæden.... for danseglæden skal nok komme.

Du vil bl.a. lære dansetrin og bevægelser, som vi alle har set på tv i ”Vild med dans” - til musik vi ikke kan lade være med at synge med på. 

Ud fra en pædagogisk, legende og rytmisk tilgang, indlæres bevægelserne, trinene og dansene i koreografierne med inspiration fra underviserens erfaring med træning og forskellige slags dans for børn og voksne. 

Vi danser både sammen, ved siden af hinanden samt hver for sig - og bruger hver eneste kvadratmeter af rummets muligheder.

Underviseren medbringer indimellem rekvisitter til at skabe nye bevægelsesudtryk eller til at fremme bestemte sansninger, stemninger i kroppen og/eller til styrke og toning af dansearmene.

”Jeg glæder mig SÅ meget til at starte op i Hinnerup med eget dansehold for ALLE uanset alder - med lyst til at blive bevæget og totalt glad i låget af musikken via de fælles dansetrin. Jeg garanterer en dansetime til lækkert varieret musik - med mulighed for at udfolde dig og komme til udtryk. Genrer og stilart vil variere bredt - men forvent variation fra de blide, bløde og sensuelle bevægelser til de mere kraftfulde power-bevægelser.” - underviser Christina Tronborg

 

Bemærk at det sidste kvarter hver gang afslutter vi med nedkøling og afspænding af krop og sind via en guidet afspænding og/eller meditation. Dette vil foregå rygliggende på måtten med plads til blide, rolige stræk til stille musik. Medbring hertil din egen måtte og tæppe - og hvis det skal være luksus for dig, så tag endelig en lille pude med til hovedet og evt. støtte til under dine knæ.