Skip to content

Den populære Hatha Yoga med Tema

Den populære Hatha Yoga med Tema

fokus på udvalgte kropsområder - Godt til selvhjælp

Yogastillinger anses for at være gode for vores sundhed og helbred. Nogle stillinger er særligt velegnede for specifikke dele af kroppens funktioner, og i denne serie møder du Hatha Yoga, der er målrettet netop det. Hver gang er vi rundt om hele kroppen. Du skal sidde, ligge og stå, mens du laver stillinger, der skærper din bevidsthed om din krop, styrker dig og giver din indre energi et boost. Yoga styrker balancen, giver smidighed og øget velvære.

Uanset dit niveau er der mulighed for, at du kan være dig selv i dit eget tempo uden præstationspres og forventninger.
Yoga er en personlig indre proces; aldrig en konkurrence. Åndedræt, meditation og afspænding er vigtige dele af Hatha yoga, så det møder du også.

Medbring: Alt udstyr kan lånes, men vil du helst bruge dit eget, kan du medbringe:  Yoga- eller træningsmåtte Til afspænding: Et tæppe, evt en øjenpude til at lukke lyset ude (et mørkt tørklæde kan også bruges) og en lille pude til hovedet, hvis du har brug for det. En varm trøje. Varme sokker kan også være godt at have på. Kom i behageligt løst tøj, som du kan bevæge dig frit i.

Den yoga, der undervises i, egner sig til alle aldre og de fleste sundhedstilstande, og alligevel anbefales du at tale med din læge, inden du melder dig til, hvis du fx har rygsmerter, der stammer fra stivhed i kroppen. Vivi Terkildsen tlf.: 21 47 86 36 www.yogivi.dk  vivi@yogivi.dk

Progam:

Uge 3: Smidighed i hofter og lænd                                            Uge 9: Stive haser

Uge 4: Nakke og skuldre                                                              Uge 10: Balancen                                                                             

Uge 5: Forebyggelse af rygproblemer                                      Uge 11: Styrke og fleksibilitet

Uge 6: Den gode holdning                                                          Uge 12: Fordøjelsen

Uge 8 Vægttab