Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Information om tilmelding og betingelser

  Tilmeldingen er først endelig når du har modtaget bekræftelse i form af giro-email/kvittering. Ved Netbank fremgår betalingsfristen af det fremsendte. Betales med Dankort eller MobilePay trækkes beløbet først når det er sikret, at der plads på holdet.

  Alle tilmeldte får tilsendt information med angivelse af undervisningssted, første mødedato og lokalenummer. Med mindre andet er anført, skal kursusmaterialer og ekskursioner betales af deltagerne. Iflg. folkeoplysningslovens regler er en undervisningslektion på 45 minutter.

  Hvis du ønsker at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling af det fulde gebyr ske indtil 1 uge før kursets/foredragets planlagte start. Er der mindre end 7 dage til start er tilmeldingen bindende – uanset årsag – og gebyret kan ikke refunderes.

  Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

  Læs mere om tilmelding og betingelser her 

 • Nedsat pris

  Hvis du er pensionist, førtidspensionist, kontanthjælpsmodtager eller på SU kan du på nogle af vores kurser få tilskud til deltagerbetalingen, sådan at din pris reduceres. Når du vælger at sætte kryds i dette felt i forbindelse med din tilmelding, er det på tro og love.
 • Venteliste

  Når du tilmelder dig et hold eller kursus med venteliste, forventer vi at kunne give dig svar såfremt der bliver plads på holdet senest en uge før kurset påbegyndes. Hører du ikke fra os, er det fordi der ikke er plads endnu.

 • Kommunikation via mail og sms

  Ved tilmelding giver du automatisk samtykke til, at FOF Randers-Mariagerfjords administration og undervisere må kontakte dig i forbindelse med din deltagelse på holdet via brev, e-mail eller sms. Det kan f.eks. være kursusinformationer om aflysninger, materialer etc.


  Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail på kontor@fof.dk eller ringe på tlf. 87 12 40 40.