Skip to content

Kreativitet og kunst

Vil du dygtiggøre dig inden for kreativitet og kunst?

Elsker du at lave unikke kreative produkter og sysle med noget kreativt? Prøv keramik, akvarel, tegning, pileflet, et hækle/strikkekursus og meget mere. Se mulighederne og tilmeld dig et kreativt kursus eller kunstfag på aftenskole i Randers og omegn her. Her hos FOF Randers-Mariagerfjord kan du også tilmelde dig 1-dags workshops med inspiration og ny viden fra dygtigt uddannede kunstnere og kreative personligheder. 

Maleri og tegning

Er du vild med at male og tegne, eller vil du gerne lære det? På kurserne kan du lære om farvelære, komposition, akrylmaling, kreative tegneøvelser, motiver, perspektiver og meget mere, så der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side eller forfine dine kreative evner.

Måske har du malet og tegnet før, måske ikke - det har ikke den store betydning. Det vigtigste er, at du synes, det er sjovt. 

Håndarbejde og fordybelse

Til dig der gerne vil sætte dit personlige præg på et tørklæde, du helt selv har vævet eller vil lave søde små dyr til børn og børnebørn, klude til køkkenet eller andet - med hækling er det kun fantasien der sætter grænser for dine kreationer. Vores kurser er både for begyndere og øvede, så der er helt sikkert også et til dig.