Skip to content

Pilates og Yoga underviser

Pilates & Yoga underviser

Har du lyst til at undervise voksne i Pilates og Yoga i Frederikssund?

Som underviser hos os, står der allerede hold klar og venter på at du starter. Aktuelt har vi to hold klar med opstart 26.oktober som bare venter på dig.

På sigt har du selv stor indflydelse på hvor og hvornår du underviser, da du i meget høj grad selv tilrettelægger dine hold hos os.

Vi forventer, at du har uddannelser, der svarer til det du underviser i. Vi forventer at du er selvstændig og selvkørende som underviser. Vi forventer, at du har en både professionel og imødekommende måde at undervise på.

Du bliver ansat som underviser under Folkeoplysningsloven, hvor din løn og arbejdsforhold sikres. Som en del af det at være underviser hos FOF Fjordlandet, tilbydes du løbende kurser hos os, du har mulighed for at deltage i aktiviteter med kolleger både lokalt og på landsplan. Hos FOF Fjordlandet bliver du en del af en meget stor ’FOF-Familie’.

FOF Fjordlandet tilbyder mange forskellige former for undervisning til voksne og familier. Som underviser hos os får du mulighed for at tilbyde mange forskellige hold, workshops, ture og meget andet.

Stillingen er:
Tidsbegrænset ansættelse
Deltid (3 - 36 timer ugentligt)

Send en ansøgning til os (info@fof-fjordlandet.dk)