Skip to content

Rasmus Kragh

Rasmus Kragh

Rasmus Kragh Foredragsholder, forfatter og bjergatlet

4 års dedikeret arbejde kulminerede med en ufattelig fysisk og mental præstation, da Rasmus Kragh i 2019 blev den første dansker nogensinde til at bestige verdens højeste tinde, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt. Han er det eneste menneske i 2019 for hvem den mission er lykkedes.

Efter mislykkede forsøg i 2017 og 2018, gjorde Rasmus sig en vigtig erkendelse: Uden kunstig ilt, kan du ikke bestige verdens højeste bjerg alene. Hvis du vil tage kontrollen over din egen præstation, og minimere risikoen i et livsfarligt miljø, må du have et team i ryggen – både hjemme i Danmark og på bjerget.

Rasmus foredrag er tankevækkende, indsigtsfulde og stærkt inspirerende for alle, der har et bjerg at bestige i form af store projekter, omstillinger og sceneskift. Hvad enten man oplever foredragene som medarbejder, leder eller privat person, vil man få sine egne indsatser og muligheder i livet og arbejdslivet sat i stærkt perspektiv.

Foredraget bygger på Rasmus´ ukuelige tro på, at vi mennesker kan indfri ufattelige mål og præstationer, hvis vi erkender, at passion ikke kommer af sig selv og at vejen til indfrielse af de største mål og drømme, kræver ufattelig mange små skridt på vejen.