Skip to content
Vegetarisk madlavningskursus FOF

Forny dit køkken og dine hverdagsretter

Du kan nu deltage i et madlavningskursus, i Skanderborg, hvor du kan styrke dine færdigheder i køkkenet og blive inspireret i din madlavning.

Vi tilbyder et guidet madlavningskursus hvor vi kigger på grundteknikker og introducerer forskellige råvarer. Du vil lære hvordan hverdagsmad kan være både interessant, sundt, varieret og let at gå til. En enkelt råvare kan give masser af muligheder i hverdagens madlavning. Det taler til både kreativiteten og økonomien.

Et brugbart kursus som du nemt kan tilpasse dit køkken Du vil på kurset møde nordisk inspireret mad – men også mad fra andre nationaliteter. Du vil møde økologiske produkter, konventionelle produkter, proteinrige produkter, fiberrige råvarer etc. Kort sagt; vi ser på hele paletten og er ikke fanatiske i nogen retninger.

Vi glæder os til sammen at skabe nogle sjove og hyggelige madoplevelser. Sammen finder vi overskuddet til at lave god hverdagsmad med et tvist – vores madfællesskab højner livskvaliteten og vores sundhed.

Pris for råvarerne er kr. 120,- pr. gang.

Information

  • Dato 29.08.2022-31.10.2022
  • Adresse Morten Børup Skolen
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger BEMÆRK: Ingen undervisning i uge 42

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.08.2022 18:00-21:00 Morten Børup Skolen Marie Juul og Charlotte Kivsmose
2 Mandag 05.09.2022 18:00-21:00 Morten Børup Skolen Marie Juul og Charlotte Kivsmose
3 Mandag 12.09.2022 18:00-21:00 Morten Børup Skolen Marie Juul og Charlotte Kivsmose
Se alle Se færre

Marie Juul og Charlotte Kivsmose

Marie Juul, er 52 år og bosat i Skanderborg.
Jeg har hele mit liv arbejdet med mad – dog er mine kundskaber ”learning by doing” – altså autodidakt.
Jeg har arbejdet inden for restaurationsbranchen som ung, været madmor i en børnehave, været kok i private hjem. Holdt forskellige madarrangementer, og undervist børn såvel som voksne i private madkurser/arrangementer. Mit arbejdsliv har ikke de sidste 20 år været inden for madområdet – så jeg er alene drevet at en stor passion for madens verden. Jeg læser meget om emnet, prøver af, opsøger, undersøger. Noget af det jeg brænder for lige nu er, hvad er udbuddet i min dagligvarebutik, hvad er på tilbud og hvordan kan det indgå i mine retter. Bl.a. med tanken på stop madspild. Det er godt for økonomien og meget spændende. Samtidig giver det så plads til, at der på andre tidspunkter kan tilkøbes luksusvarer -og det er også spændende. Hvis man forstår mulighederne, har man også et valg.

Charlotte Kivsmose, er 51 år og bosat i Ry
Jeg er uddannet kok fra Hotel Trouville i Hornbæk i 1992 og har en lang karrierer i restaurationsbranchen. Mit madhjerte ligger i det danske klassiske køkken tilført fornyelser, nyder at udfordre råvarer, muligheder og smagsløg. Jeg har skabt madglæde som frivillig til større og mindre arrangementer. På madskoler for børn og voksne, samt høj gastronomiske private dining events. Jeg er optaget af at formidle den gode madoplevelse i øjenhøjde for alle. Jeg kommer med en bred vifte af kompetencer og en kæmpe interesse i at lave mad fra bunden med lokale sæsonbetonede råvarer.