Skip to content

Vi er ved at skifte it-systemer, og du kan derfor ikke tilmelde dig og betale via vores hjemmeside. Send i stedet en mail til info@fof-sonderborg.dk eller ring på 93 88 15 97 mandag-torsdag kl. 9.30-12.00.

COVID-19 information til kursister

Fra og med den 21. maj er aftenskolerne omfattet af genåbningen både udendørs og indendørs og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage  

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os – og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for kulturlivet og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage. 

Genåbning

Sommerferien nærmer sig, så det er begrænset, hvor mange hold du kan finde på nuværende tidspunkt, men inden længe er vi klar med planlægningen af sæson 21/22, og vi glæder os til at se dig, på ét eller flere af vores mange spændende tilbud. Aflysning af forårets hold Med få undtagelser har vi aflyst alle forårets aktiviteter, som skulle have været startet op inden den 21. maj – også selv om holdene måtte have mødegange tilbage efter den 21. maj. Dette gælder også de helårshold, som nåede at starte op i efteråret, og som har mødegange tilbage. Hvis dit hold er aflyst, vil du ikke længere kunne finde det på vores hjemmeside.

Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som aflyses pga. COVID-19-nedlukningen. Vi har skrevet til alle tilmeldte og er ved at være igennem alle tilbagebetalinger, men mangler du din, kan det skyldes, at vi mangler informationer, og du bedes derfor kontakte os på info@fof-sonderborg.dk.

Retningslinjer ifm. vores aktiviteter

Med den nuværende situation er det særligt vigtigt, at vi alle tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan passe bedst muligt på hinanden.

Vi afventer stadig en udmelding omkring restriktionerne på aftenskoleområdet – herunder brugen af coronapas. Nedenstående informationer er derfor med forbehold for ændringer:

Hygiejne

  • Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet.  
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, fx yogamåtte, og mød op omklædt til undervisningen.
  • Fra og med den 29. oktober skal du bære mundbind, når du deltager i indendørsaktiviteter og går til og fra undervisningslokalet, og når du bevæger dig rundt. Du er velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned.

Husk mundbind

Du skal bære mundbind, når du deltager i en indendørs aktivitet hos FOF Sønderborg, dvs. når du går til og fra undervisningen og bevæger dig rundt. Du er velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned. Der kan være andre særlige hensyn, der gør sig gældende for specifikke fagområder - er du i tvivl er du altid velkommen til at henvende dig til administrationen eller hos din underviser.

Bemærk: Du er fritaget for at bære mundbind hos FOF Sønderborg, hvis du er i gruppen, der er undtaget iflg. de officielle retningslinjer. Vi opfordrer dog til, at du i stedet for bærer visir, hvis det er en mulighed. Hvis du er helt undtaget, kan du eventuelt informere din underviser om dette på forhånd. 

Se Sundhedsstyrelsens vejledning om brug af mundbind, og hvem der er undtaget fra de generelle retningslinjer HER.

Er du testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget på ét af vores kurser, bedes du ringe til kontoret og give besked. 

Tak for din hjælp

Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dig opdateret Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk .