Skip to content

Er du vores nye underviser? Undskyld det roder! Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som én af de første.

Læs mere

COVID-19 information til kursister

Opdateret d. 26. januar 2022

Epidemikommissionen har vurderet, at Corona ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom.

Derfor bortfalder alle restriktioner på Kulturministeriets område fra og med d. 1. februar 2022. Det vil bl.a. sige, at der ikke længere er krav om coronapas og mundbind.

Læs mere på Kulturministeriet hjemmeside her.

Opdateret d. 13. januar 2022

Fra mandag d. 17. januar 2022 kan du igen deltage i kurser, foredrag og aktiviteter hos FOF Sønderborg. Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os, og vi følger derfor naturligvis myndighedernes anbefalinger. 

Pr. d. 17. januar 2022 gælder følgende retningslinjer:

 • Der er krav om gyldigt Coronapas ved alle aktiviteter. Coronapasset vil blive kontrolleret af din underviser hver mødegang, inden aktiviteten går i gang.
 • Der er krav om at bære mundbind eller visir. Du skal tage mundbind/visir på, når du ankommer til dit undervisningssted. Når du er "på plads" i dit undervisningslokale, behøver du ikke have mundbind/visir på. Når du forlader din plads, skal du igen bære mundbind/visir. Det gælder på alle de lokaliteter, hvor FOF Sønderborg har aktiviteter.
 • Til foredrag og debatter vil der være en begrænsning på maks. 500 deltagere. Også her er der krav om Coronapas og mundbind/visir.

Opstart, aflysning eller udskydelse af undervisning

 • Hold, der startede i 2021, som skulle have været afsluttet i perioden fra d.19. december 2021 – d. 16. januar 2022:
  Lektionerne på disse hold vil blive aflyst, og afholdes ikke på et senere tidspunkt. Deltagerne vil få deres penge refunderet for de aflyste mødegange, men det er en stor opgave at udregne og udbetale kompensation til de flere tusinde berørte deltagere, og det kan derfor trække ud – også selvom vi arbejder på højtryk for at gøre det hurtigst muligt.

 • Hold, der havde startdato mellem den d. 1.- d. 16. januar 2022:
  Disse hold vil primært få deres startdato flyttet til uge 3 og slutdatoen rykkes dermed også. Så hører du ikke andet fra os, så møder du blot som planlagt fra og med den 17. januar.

 • Hold, der har startdato fra og med den 17. januar 2022:
  Disse hold startes som normalt, medmindre du hører andet fra os.

Er du tilmeldt et hold, hvor ovenstående ikke er gældende, så kontakter vi dig direkte via mail – husk derfor at holde øje med din indbakke.

Vi glæder os til at komme i gang igen, og vi takker for din fortsatte opbakning til FOF.

Generelle råd om forebyggelse af smitte
Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

 • Bliv vaccineret
 • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
 • Hold afstand
 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
 • Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os. Kontakt gerne din underviser og send en mail på info@fof-sonderborg.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmesideKulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk
Du kan også ringe til corona-telefonen og få hjælp og vejledning.

 

Opdateret d. 20. december 2021

Al undervisning med fysisk fremmøde er lukket ned fra d. 19. december 2021 til og med søndag d. 16. januar 2022. 

Alle tilmeldte på hold vil i starten af januar få direkte besked om hvad der vil ske i forhold til mødegange planlagt til afholdelse i nedlukningsperioden.

På nogle hold vil der blive lagt erstatningsgange i sidste ende af forløbet, på nogle hold vil opstartsdatoen blive skubbet og på enkelte hold vil de berørte mødegange blive helt aflyst, og bliver dermed ikke afholdt på et senere tidspunkt. Alle tilmeldte kursister vil få direkte besked. 

Medmindre du får anden besked, starter vi undervisningen op igen i uge 3.

 

Tak for din hjælp

Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dog følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte, som du kan læse her.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dig opdateret Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk.