Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Æselvandring

Æselvandring

Efter en fuldstændig uventet skilsmisse havde jeg brug for at komme væk. Jeg søgte dét, som jeg vidste ville gøre mig godt - nemlig dyr og naturen. Derfor tog jeg til Spanien, hvor jeg efter en noget omflakkende og tilfældig søgen fandt mit æsel, Jorge, og sammen med ham vandrede jeg gennem det sydlige Spanien til Portugal.

Det blev en rejse fuld af forskellige udfordringer men også af forunderlige oplevelser. Ikke mindst fordi de lokale favnede os i en utrolig gæstfrihed og hjælpsomhed. Hver morgen vågnede jeg med en spændt forventning til, hvad dagen ville bringe. Og når jeg om aftenen kravlede i min sovepose, var det med en følelse af at være det mest privilegerede menneske.

Min æselvandring har også på den lange bane haft stor indflydelse på min retning i livet og er den direkte årsag til, at jeg i dag bor i Spanien med en spansk mand omgivet af masser af æsler, får, hunde og mange andre dyr. 

Foredraget krydres selvfølgelig med billeder fra turen.