Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Kaptajnen og Verdensmålene

Kaptajnen og Verdensmålene

Som tidligere kaptajn i den danske hær, fandt jeg på mine missioner til Kosovo og Bosnien ud af, at min plads her på jorden er at skabe livsforandrende muligheder for folk og samtidig sprede budskabet om en bedre verden. Der er over 400 millioner mennesker i ”Den håndlavede sektor”. De har ikke adgang til traditionel uddannelse men har ofte lært et håndværk af deres forældre og bedsteforældre. Det kræver ikke nogen formel uddannelse at lave smykker men snarere færdigheder, som går i arv fra generation til generation. I dag har jeg skabt virksomheden ”With Love Darling”, hvor vi gennem produktion af smykker bestræber os på at give disse kvinder og mænd mulighed for at få en indkomst og løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom, og det er dem, vi gerne vil hjælpe med vores produktion af bl.a. smykker designet med udgangspunkt i Verdensmålene. 
Smykkerne er en platform til at få en stemme. Et fællesskab, som styrker og inspirerer verden til at blive et bedre sted, og som samtidig hjælper vores medmennesker i udsatte dele af verden.
Smykkerne produceres på værksteder rundt om i verden og altid af genbrugsmaterialer - i Kenya af masaistammekvinder, af hjemvendte flygtninge i Afghanistan og i Indien.