Skip to content

Vi har fået nye it-systemer og der arbejdes på den sidste del af opsætningen. Tilmeldingen virker derfor ikke lige nu, selvom der står Læg i kurv. Tilmelding foregår derfor ved at sende en mail til info@fof-sonderborg.dk. Inden for de næste uger lægger vi efterårets hold, ture og foredrag på siden, så følg med her og på vores Facebook-profil. HUSK dit coronapas når du går på aftenskole!

Krukker i haven

Krukker er et godt sted at begynde, hvis man holder af havearbejde og planter. En hel have kan synes overvældende, hvorimod det er hurtigere og nemmere at tilplante krukker – mange eller få – og derefter arrangere dem på forskellig vis. Dét er en genre, Claus Dalby gennem mere end 20 år har perfektioneret og skrevet flere bøger om. I foredraget præsenterer Claus Dalby en lang række sammensætninger af blomster og grøntsager, der egner sig til krukker - fra vår til vinter. Desuden introduceres mange løvplanter, hvis blade passer smukt ind i farvesammenhængene og fremhæver blomsterne. 
 

Information

  • Dato 14.09.2021-14.09.2021
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Der udstedes ikke billetter til vores foredrag, og der er ikke nummererede pladser. Når du ankommer, bedes du henvende dig ved FOF’s vært/værtinde i døren og blive krydset af. Dørene åbnes en halv time inden planlagt start for foredraget.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.09.2021 19:00-21:00 Multikulturhuset, Sønderborg Claus Dalby

Claus Dalby